Program:
(pe perioada derularii anului scolar)
Luni-Vineri 11.00-18.30
► Preluarea copiilor de la scoala (Transportul/ Preluarea copiilor de la
școală cu mijloace proprii, în condiții de maximă securitate și siguranță.)
► Servirea mesei de pranz /gustare de dupa-amiaza (in sistem
catering)
► Efectuarea temelor, impartind copiii pe grupe de varsta, sub
indrumare specializata
► Program educational si activitati distractiv- recreative in aer liber
sau in interior
► Preluarea copiilor de la scoala (Transportul/ Preluarea copiilor de la
școală cu mijloace proprii, în condiții de maximă securitate și siguranță.)
► Servirea mesei de pranz /gustare de dupa-amiaza (in sistem
catering)
► Efectuarea temelor, impartind copiii pe grupe de varsta, sub
indrumare specializata
► Program educational si activitati distractiv- recreative in aer liber
sau in interior
► Clubul de Lectură – În cadrul clubului de lectură, cultivam dorința
copiilor de a citi si de a patrunde in lumea minunata a povestilor
► Cursuri de limba engleza, structurate pe nivele de pregatire –
2sedinte /saptamana
► Ateliere de creatie: pictura, modelaj, obiecte hand -made.
Nu este niciodata prea devreme pentru a incepe educatia artistica a copiilor. Atelierele de creatie sunt o modalitate prin care cei mici isi dezvolta imaginatia see, indemanarea, puterea de concentrare si increderea in sine.
► Cursuri de dans (optional)
► Consiliere si dezvoltare psiho-pedagogica, axata pe urmarirea si
imbunatatirea ariilor de dezvoltare.
Zilele saptamanii -Zilele cunoasterii
Activitatile fiecarei zi a saptamanii sunt planificate pe un domeniu principal de studiu, astfel:
Luni o dedicam Obiceiurilor si traditiilor
Marti o dedicam Naturii
Miercuri o dedicam Stiintei
Joi o dedicam Artelor
Vineri o dedicam Lecturii
Meniul RodiA After School
Meniul este stabilit respectand principiile unei alimentații sanatoase. Rețetele au suferit modificari fiind în concordanță cu preferințele copiilor.
Supele crema sunt pe bază de lapte vegetal (ovăz, migdale,cocos)
Crutoanele sunt preparate in bucatarie cu ulei de masline si plante aromatice(patrunjel,busuioc,cimbru,usturoi).
Salatele sunt alcatuite din legume de sezon în asociere cu felurile de mâncare din meniul prestabilit.